Referenser

Numer spelar jag mest spelar på privat anordnade fester och kan inte visa upp samma fina meritlista från de kända krogarna som en del andra discjockeys. Men som jag ser det så är den bästa referensen inte var man spelat utan att kunderna återkommer. Nya kunder har ofta hört mig spela på någon annan fest eller så har "gamla" kunder rekommenderat mig till andra som skall ha fest.

Några av de meddelanden/omdömen jag fått från nöjda kunder lägger jag upp här:

Vi ville tacka dig för en riktig lyckad fest i lördags. Allt var väldigt bra...musiken, ljuset, stämningen, allt! Folk hade mycket roligt och njöt hela kvällen. Nästa gång vi ska ha en fest så ska vi definitivt ringa dig direkt! Tack än en gång... 
Angie och Janne

Tack för en superspelning i lördags! Musik och ljussättningen var fenomenal, vilket party det blev! Både vi och våra vänner fick en kväll att minnas hela livet :) Uppskattade din noggrannhet i förberedelserna under svåra omständigheter.
Varm kram och hoppas vi ses igen!
Monica och Maria

Kanonbra spelat !!! Alla gästerna jag talat eller hört nåt från var supernöjda. Mkt folk på golvet hela tiden - Sanna o jag är helnöjda musiken var precis rätt !!!
Om vi ska anlita en DJ fler ggr är du nr1 i listan o vi kommer garanterat rekommendera dig till andra.
Fredrik & Sanna

 Hallå Tito,
Tack för ett fantastiskt bra jobb och gedigen insats på vårt bröllop, du fick mycket beröm... eller som jag föreslår en blänkare:
En gedigen insats med känsla för att få det fantastiska draget vi önskade med prima blandning av musik från olika eror.
Två personer har redan indikerat att de önskar din insats vid deras kommande fester, dvs bröllop och 40-årsfest.
Per & Malin

Grymt Tito!
Vi hade inte kunnat ha en bättre fest än den vi hade! Du som DJ och karokeledare var verkligen pricken över i:et och det var en perfekt blandning av musik. Alla som hört av sig till oss efter festen har varit grymt nöjda och berömt DJ:n för bra låtval och ett sabla drag!
Att du fortsatte och spela till alla gick och la sig är en eloge i sig och min röst har ännu inte återhämtat sig än efter ”Du ska vara president”.
En perfekt disco-glamourfest helt enkelt! Nästa DJ blir du igen!
Patrik

Tusen tack för i lördags, du var helt kanon!!
Perfekt blandning av musik som helt föll oss i smaken, kvällen gick dock alldeles för fort!
Jag och Petra hade en underbar kväll för att inte prata om barnen. Tilda pratar redan om när vi ska fest igen….
Att dom dessutom fick sjunga karaoke var ju en riktig höjdare!
Vi kommer garanterat kontakta dej igen när det är dags för nästa party och så även våra vänner!!
Kattis & Petra

Vi är supernöjda med ditt dj:ande - det var många som tyckte att musiken var jättebra. Det brukar inte vara så mycket folk på dansgolvet på disputationsfester - och detta är helt din förtjänst.
Helen

Tack så hjärtligt för en bra kväll. Vi är mycket nöjda. Riktigt bra fest där du bidragit föredömligt med att bibehålla ett sug till dansgolvet. Endast värmen kunde slita folk från golvet.
Peter & Åsa

Supertack för i lördags. Du var skillnaden som gjorde att festen inte bara var lyckad utan den bästa någonsin. Folk har hört av sig och berömt dig och sagt att de tänker höra av sig till dig då dom ska fest. Återigen, stort tack och hoppas vi snart får höra dig spela igen.
Magnus & Camilla

Vilket party det blev !!
Att få upp svärmor och mamsen på dansgolvet var inga problem när du drog igång discot med både rökmaskiner och häftigt ljus och vilken musik sen .. både lyhörd för åldern på folk och efter vad folket hade för önskemål från publiken som kom in under vällen/natten så spelade du verkligen det vi ville höra och sköna moves blev det och svänga våra lurviga till härlig disco dunk gjorde vi hela natten lång..
Och att du sen dessutom lever dig in i din roll som du inte gjort annat i sitt liv gör ju inte saken värre.
Gunilla

Med en välavvägd musikblandning och god lyhördhet mot din publik höll du stämningen på topp under vår bröllopsfest. Dansgolvet var ständigt välfyllt och tömdes inte förrän en bra stund efter den från början tänkta sluttiden.
Mattias & Veronica

Tack för en strålande kväll!
Du spelar musik som alla känner igen. Det var rekordmånga på dansgolvet i år !!
Du får gärna skriva mig som referens.
Anders, Eniac Data

Vi vill tacka för en fantastiskt bra kväll. Det är flera stycken som kommenterat vår DJ och sagt att du gjorde ett superbra jobb och vi håller med. Vi återkommer definitivt om vi ska ha fler fester.
Caroline och Johan

Hej Tito!
Vi (Anneli o jag o gästerna) är mycket nöjda med din spelning. Fullt drag hela tiden. Vi rekommenderar gärna dig till andra.
Mats & Anneli

Du var strålande, vi är mycket nöjda, blev en superkväll! Vi har inte fester överdrivet ofta, men skall vi köra DJ igen så hör vi av oss :)
Stefan, SBAB Bank

Tack för senast!
Jag är jättenöjd och flera av gästerna har kommenterat att du var en mycket bra DJ. Du fick verkligen igång alla på dansgolvet.
Kul!
Malin

Hej Tito,
Jag vill bara framföra vårt största tack för en fantastisk spelning igår kväll på vårt bröllop. Jag tycker att det var ett bra val av låtar, snygg mixning och bra inbakning av salsalåtarna. Med tanke på att du lyckades hålla fart på dansgolvet hela kvällen trots att vi bara var runt 40-50 pers så gjorde du ett toppenjobb. Vi anlitar dig gärna igen vid något annat tillfälle och kommer att rekommendera dig till andra.  Tack.

Robin & Angela

 

Det går givetvis bra att kontakta mig om ni vill kontakta någon referens.

Fredrik & Sannas 40-års fest

 

 

 

 

website statistics